Adopteer een lammetje

Adopteer voor € 25,00 een lammetje. Je ontvangt een geboortekaartje met een door jou gekozen naam. Kom tijdens de lammerperiode naar de kooi om het diertje te aaien. Vanaf februari zijn we weer open voor adopties.

Lees verder

Lammetjesdag 31 maart

Eenmaal per jaar wordt op de zondag waarop de zomertijd ingaat op de schaapskooi de inmiddels traditionele Lammetjesdag georganiseerd. Er is van alles te doen bij de kooi. Het is een gezellige drukte.

Lees verder

Dagje met Kudde de hei op

De hele dag genieten van de natuur in het Nationaal Park Veluwezoom. Rond 9.30 uur vertrek je met de herder en de schapen vanaf de schaapskooi. Samen de hele dag de hei op. Tijdens deze dag krijg je een goed beeld van het werk van een schaapsherder. Tegen 15.30 uur ben je weer terug.

Lees verder

Agenda

kerstwandeling_posbank

Gezelligheid tijdens kerstwandeling

Het was een gezellige bedoeling bij de schaapskooi tijdens de eerste Posbank Kerstwandeling. Op zaterdag 22 december 2018 organiseerde de Rotaryclub Rheden-Rozendaal de eerste PosbankKerstwandeling. Ongeveer 700 mensen namen deel aan een wandeling in kerstsfeer van het Posbankpaviljoen naar

Lees verder

Eerste Posbank Kerstwandeling

Unieke belevenis in winterse natuur met de eerste Posbank Kerstwandeling Gezellig samen de kerstperiode inluiden met een wandelbelevenis op de Veluwezoom? Rotaryclub Rheden-Rozendaal organiseert de eerste Posbank Kerstwandeling. Het doel is samen genieten van deze bijzondere

Lees verder