Dit jaar gesloten voor adoptie en knuffelen van lammetjes!

Afgelopen vrijdag hebben wij gecommuniceerd dat na de maatregelen tegen het coronavirus van afgelopen donderdag onze jaarlijkse Lammetjesdag van 29 maart 2020 is afgelast, maar dat wij de komende periode nog wel openblijven voor het adopteren van lammetjes. In verband met de nieuwe maatregelen die zondag om 17:30 uur door de overheid zijn opgelegd, hebben wij besloten om per direct onze schaapskooi ook te sluiten voor het adopteren en knuffelen van lammetjes.

Het coronavirus en de maatregelen die daartegen worden genomen hebben grote maatschappelijke en economische gevolgen. Dit geldt ook voor onze schaapskudde. Wij zijn voor een groot deel financieel afhankelijk van opbrengsten uit adopties en Lammetjesdag. U kunt daarom nog steeds via onze website www.schaapskudde.nl een lammetje adopteren, al moeten we de komende periode even afwachten of en wanneer u het geadopteerde lammetje zou kunnen bezoeken.

Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft. We hopen u later in het jaar alsnog een bijzonder evenement bij de schapen te kunnen bieden. Wilt u in de tussentijd de kudde steunen, dan zijn we zeer dankbaar voor uw gift of online adoptie.