Op kraambezoek bij de lammetjes

Adopties 2021 online vanwege Corona

Eerste lamOp vrijdag 22 januari is het eerste lammetje geboren, een prachtig ooitje!

Helaas is het door de huidige coronamaatregelen niet mogelijk om als bezoeker fysiek bij de schaapskudde op bezoek te komen om een lammetje te adopteren. De mensen die u binnen de hekken ziet zijn onze herder en vrijwilligers die extra verzorging geven aan de moeders en hun kinderen.
Maar natuurlijk willen we u de geboren lammetjes wel laten bewonderen. Op onze speciale adoptiewebsite staan foto’s van de lammetjes met hun oornummer en of het een jongen of meisje is. Deze lammetjes kunt u nu online adopteren. U kunt zelf of met uw (klein)kinderen een lammetje uitzoeken, een naam geven en direct online de financiële adoptie betalen.

Eén of twee keer per week vervangen wij de foto’s met van de dan nieuw geboren lammetjes. Omdat het een bijzonder jaar is, hebben we dit jaar geen geboortekaartje maar krijgt u, na de online-adoptie, een geboorteakte met natuurlijk een foto van het door u geadopteerde lammetje naar keuze digitaal (per e-mail) of per post toegestuurd.

Tot slot hopen we later dit jaar, als het kan natuurlijk, één of meerdere dagen te organiseren zodat iedereen die online heeft geadopteerd alsnog zijn of haar lammetje kan komen bezoeken.

Omdat u het lammetje niet in het echt kunt uitzoeken, hebben wij de prijs voor een adoptie dit jaar verlaagd van € 25,- naar € 20,-.

Natuurlijk houden we u regelmatig op de hoogte via onze website en facebookpagina.