Op kraambezoek bij de lammetjes

Eerste lamWanneer de lammetjes geboren worden is het druk bij de schaapskooi. Herders en vrijwilligers geven extra verzorging aan moeder en kinderen. Want sommige lammetjes krijgen bijvoorbeeld nog de fles en anderen moeten misschien medicijnen hebben. Daarom is er in deze periode een ‘bezoekregeling’.

Begin februari 2024 verwachten we de geboorte van het eerste lammetje. We mogen pas publiek toelaten als het laatste lammetje is geboren. Vanaf 6 maart is het weer mogelijk om  onze lammetjes symbolisch te adopteren.
De dagen waarop u welkom bent zijn woensdagmiddag, zaterdagmiddag, zondagmiddag en 2e paasdag tussen 13.30 en 16.00 uur.
De adoptieperiode duurt tot en met de woensdag 10 april.

De adopties vinden niet meer plaats in de weide, maar op het plein bij de schaapskooi. Op deze manier kunnen de schapen en lammeren ook tijdens de openingstijden eten als ze daar zin in hebben (op het weiland groeit het gras in maart nog niet). Er liggen strobalen klaar, zodat u gezellig tussen de schapen en lammetjes kunt zitten.

Ondanks de grote prijsstijgingen waar ook wij mee te maken hebben, blijft de prijs voor de symbolische adoptie van een lammetje € 25,00.

Online adopteren kan natuurlijk ook!

Zodra de lammetjes zijn geboren staan ze op onze speciale adoptiewebsite met hun oornummer en of het een jongen of meisje is. Deze lammetjes kunt u online adopteren. U kunt zelf of met uw (klein)kinderen een lammetje uitzoeken, een naam geven en direct online de financiële adoptie betalen.

Adopteer ook een lammetje online