Webwinkel

In de webwinkel zijn allerlei ‘producten’ te koop. De producten met ‘bijdrage’ in de naam koop je niet echt maar hiermee steun je ons direct in de kosten. Je doneert dus eigenlijk een stukje aan voeding, stro, wolvenwerend raster, etc..

Wil je een lammetje adopteren, dan kan dat ook in de webwinkel. Tijdens onze lammerperiode (half februari – eind april) kun je op onze speciale adoptie website online een lammetje adopteren en eventueel ook nog bezoeken (tussen begin maart en begin april tijdens onze openingstijden). Buiten de lammerperiode (mei – januari) kun je hieronder een cadeaubon voor een te adopteren lammetje kopen. Deze kun je zelf houden of uiteraard cadeau geven. Deze kan online of bij onze schaapskooi ingewisseld tijdens de eerstvolgende lammerperiode.

Wil je giften en schenkingen doen die afwijken van de producten in de webwinkel, neem dan even contact op met onze penningmeester, Mattias Rohaan via penningmeester@schaapskudde.nl. Je kan namelijk onder voorwaarden de gift aftrekken van de aangifte inkomstenbelasting omdat de Kudde een Culturele ANBI is.

Onze algemene voorwaarden

Toont alle 8 resultaten