Sponsors

onbekend Natuurmonumenten is vooral sponsor in natura. De kooi, de overige gebouwen en de omliggende gronden zijn eigendom van Natuurmonumenten. Zij stellen dit om niet beschikbaar aan de Kudde.
  Peter Oversteegen – Veluwe Actief – organiseert voor ons het ‘Dagje met de Kudde de hei op’. Verder levert het bedrijf allerhande ondersteuning bij Lammetjesdag. VeluweActief is een zeer gewaardeerde samenwerkingspartner.
  Drukkerij Hesse uit Rheden is onze huis-drukker. Hesse staat ons sinds jaar en dag met raad en daad terzijde.
  De Mauritius basisschool zoekt de verbinding met het dorp Rheden. In de Goede week voor Pasen wordt ieder jaar een sponsoractiviteit gehouden voor een goed doel. Met de Rhedense schaapskudde is voor drie jaar een sponsorcontract afgesloten. Dat verhoogt de zichtbaarheid van zowel het Mauritius als de schaapskudde.
  VWGNijhof is onze huis-accountant. Zij verzorgen de jaarrekening en de salarisadministratie. We zijn heel blij met hun ondersteuning want VWGNijhof heeft enorm geholpen met het professionaliseren van onze administratie. Dat heeft aantoonbaar kosten bespaard.
  De Rabobank is onze huis-bankier en sponsort incidenteel; bijvoorbeeld met Lammetjesdag.
  Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven en talent.
  Bertus Samberg van Bakkerij Samberg uit Ellecom staat de schaapskudde met raad en daad terzijde. Alle inventaris die nodig is om Lammetjesdag tot een succes te maken, stelt hij gratis ter beschikking. En afgelopen Lammetjesdag heeft hij zelfs de hele dag hamburgers staan te bakken.
 Perfect Groep  Kerstdonatie 2017