Sponsors

In 2022 en 2023 hebben wij een zeer mooie financiële bijdrage van het Dinamo Fonds ontvangen voor het instandhouden van een inheems schapenras, actief natuurbeheer, de instandhouding van het cultuurlandschap en biodiversiteit in Nederland. Wij mogen de bijdrage aanwenden voor de gemaakte kosten voor het welzijn van onze schaapskudde, waaronder dierenartskosten, voer en wolvenwerende materialen.
onbekend Natuurmonumenten is vooral sponsor in natura. De kooi, de overige gebouwen en de omliggende gronden zijn eigendom van Natuurmonumenten. Zij stellen dit om niet beschikbaar aan de Kudde.
Veluweactief.nl Veluwe Actief organiseert voor ons het ‘Dagje met de Kudde de hei op’. Verder levert het bedrijf allerhande ondersteuning bij Lammetjesdag. Veluwe Actief is een zeer gewaardeerde samenwerkingspartner.
  Meer! Accountants en Adviseurs is onze huis-accountant. Zij verzorgen de jaarrekening en de salarisadministratie. We zijn heel blij met hun ondersteuning want Meer! heeft enorm geholpen met het professionaliseren van onze administratie. Dat heeft aantoonbaar kosten bespaard.
  Bertus Samberg van Bakkerij Samberg uit Ellecom staat de schaapskudde met raad en daad terzijde. Alle inventaris die nodig is om Lammetjesdag tot een succes te maken, stelt hij gratis ter beschikking.

Al jaren is Pannekoekhuis Strijland vriend  van onze stichting.

Naast sponsor mogen we ieder jaar gebruik maken van zijn accommodatie vooraf aan het Rhedense Schaapscheerdersfeest.

Plein Publique

Online kledingwinkel Plein Publique heeft de opbrengst van hun Black Friday 2023 actie gedoneerd aan onze schaapskudde. De opbrengst van deze actie is € 2.500.

Over Plein Publique: mode die nooit uit de mode raakt, gemaakt met respect voor natuur en milieu. Met merinowol als hét paradepaardje van de collectie betuigt online damesmodemerk Plein Publique een diepe liefde voor natuurlijke materialen. Op de natuur zelf zijn ze minstens zo dol. Giving back to nature door 1% van de omzet te doneren aan initiatieven die onze kwetsbare natuur beschermen… Plein Publique zet zich in door te participeren en te inspireren. “We make a living by what we get, but we make a life by what we give”.