Sponsors

onbekend Natuurmonumenten is vooral sponsor in natura. De kooi, de overige gebouwen en de omliggende gronden zijn eigendom van Natuurmonumenten. Zij stellen dit om niet beschikbaar aan de Kudde.
  Peter Oversteegen – Veluwe Actief – organiseert voor ons het ‘Dagje met de Kudde de hei op’. Verder levert het bedrijf allerhande ondersteuning bij Lammetjesdag. VeluweActief is een zeer gewaardeerde samenwerkingspartner.
  Drukkerij Hesse uit Rheden is onze huis-drukker. Hesse staat ons sinds jaar en dag met raad en daad terzijde.
  De Mauritius basisschool zoekt de verbinding met het dorp Rheden. In de Goede week voor Pasen wordt ieder jaar een sponsoractiviteit gehouden voor een goed doel. Met de Rhedense schaapskudde is voor drie jaar een sponsorcontract afgesloten. Dat verhoogt de zichtbaarheid van zowel het Mauritius als de schaapskudde.
  Meer! Accountants en Adviseurs is onze huis-accountant. Zij verzorgen de jaarrekening en de salarisadministratie. We zijn heel blij met hun ondersteuning want Meer! heeft enorm geholpen met het professionaliseren van onze administratie. Dat heeft aantoonbaar kosten bespaard.
 reiki-jadaim Aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom, in de sfeervolle koetsierswoning van het Koetshuis aan de Heuvenseweg is mijn praktijk aan huis gevestigd. Een heerlijk huis om in te wonen en een schitterende plek om te midden van de natuur Reiki  behandelingen te geven.
  Bertus Samberg van Bakkerij Samberg uit Ellecom staat de schaapskudde met raad en daad terzijde. Alle inventaris die nodig is om Lammetjesdag tot een succes te maken, stelt hij gratis ter beschikking.
 Du Sabot Du Sabot is een Vriend van de Schaapskudde. Du Sabot is een bedrijf dat door middel van een advies op maat kan helpen bij de vertaling van de informatiebehoefte van bedrijven naar geschikte Business Intelligence oplossingen. Ze ontwerpen, ontwikkelen en implementeren complete oplossingen van data warehouses, rapportages tot ad-hoc analyse omgevingen. Ze zijn gespecialiseerd in de Business Intelligence producten van Microsoft SQL Server en Microsoft Office.