Sponsors

Provincie Gelderland Provincie Gelderland geeft aan Natuurmonumenten een subsidie voor Natuur- en landschapsbeheer (SNL).  Een deel van deze subsidie betreft een schapentoeslag voor een gescheperde schaapskudde. Natuurmonumenten geeft deze schapentoeslag voor begrazing en instandhouding aan ons door.
onbekend Natuurmonumenten is vooral sponsor in natura. De kooi, de overige gebouwen en de omliggende gronden zijn eigendom van Natuurmonumenten. Zij stellen dit om niet beschikbaar aan de Kudde.
Veluweactief.nl Veluwe Actief organiseert voor ons het ‘Dagje met de Kudde de hei op’. Verder levert het bedrijf allerhande ondersteuning bij Lammetjesdag. Veluwe Actief is een zeer gewaardeerde samenwerkingspartner.
  Meer! Accountants en Adviseurs is onze huis-accountant. Zij verzorgen de jaarrekening en de salarisadministratie. We zijn heel blij met hun ondersteuning want Meer! heeft enorm geholpen met het professionaliseren van onze administratie. Dat heeft aantoonbaar kosten bespaard.
  Bertus Samberg van Bakkerij Samberg uit Ellecom staat de schaapskudde met raad en daad terzijde. Alle inventaris die nodig is om Lammetjesdag tot een succes te maken, stelt hij gratis ter beschikking.

Al jaren is Pannekoekhuis Strijland vriend  van onze stichting.

Naast sponsor mogen we ieder jaar gebruik maken van zijn accommodatie vooraf aan het Rhedense Schaapscheerdersfeest en natuurlijk mogen we na een dagje scheren, genieten van de heerlijke pannekoeken.

Bakkerij-Tom-van-Otterloo Bakkerij Tom van Otterloo uit De Steeg levert al jaren naar alle tevredenheid de lunchpakketjes voor onze ‘Dagjes met de Kudde de hei op’. Ook de cake voor bij de koffie waar we het ‘Dagje met de Kudde’ mee beginnen komt van de Bakkerij.
JDI smart web applications uit Spankeren heeft voor De Kudde een druktemeter ontwikkeld. Hiermee krijgen we inzicht in het aantal bezoekers (anoniem) dat langs de schaapskooi komt. Een mooi stukje techniek van JDI.