Sponsors

onbekend Natuurmonumenten is vooral sponsor in natura. De kooi, de overige gebouwen en de omliggende gronden zijn eigendom van Natuurmonumenten. Zij stellen dit om niet beschikbaar aan de Kudde.
Veluweactief.nl Veluwe Actief organiseert voor ons het ‘Dagje met de Kudde de hei op’. Verder levert het bedrijf allerhande ondersteuning bij Lammetjesdag. Veluwe Actief is een zeer gewaardeerde samenwerkingspartner.
  Drukkerij Hesse uit Rheden is onze huis-drukker. Hesse staat ons sinds jaar en dag met raad en daad terzijde.
  Meer! Accountants en Adviseurs is onze huis-accountant. Zij verzorgen de jaarrekening en de salarisadministratie. We zijn heel blij met hun ondersteuning want Meer! heeft enorm geholpen met het professionaliseren van onze administratie. Dat heeft aantoonbaar kosten bespaard.
  Bertus Samberg van Bakkerij Samberg uit Ellecom staat de schaapskudde met raad en daad terzijde. Alle inventaris die nodig is om Lammetjesdag tot een succes te maken, stelt hij gratis ter beschikking.
Du Sabot Du Sabot is een Vriend van de Schaapskudde. Du Sabot is een bedrijf dat door middel van een advies op maat kan helpen bij de vertaling van de informatiebehoefte van bedrijven naar geschikte Business Intelligence oplossingen. Ze ontwerpen, ontwikkelen en implementeren complete oplossingen van data warehouses, rapportages tot ad-hoc analyse omgevingen. Ze zijn gespecialiseerd in de Business Intelligence producten van Microsoft SQL Server en Microsoft Office.
Bakkerij-Tom-van-Otterloo Bakkerij Tom van Otterloo uit De Steeg levert al jaren naar alle tevredenheid de lunchpakketjes voor onze ‘Dagjes met de Kudde de hei op’. Ook de cake voor bij de koffie waar we het ‘Dagje met de Kudde’ mee beginnen komt van de Bakkerij.
JDI smart web applications uit Spankeren heeft voor De Kudde een druktemeter ontwikkeld. Hiermee krijgen we inzicht in het aantal bezoekers (anoniem) dat langs de schaapskooi komt. Een mooi stukje techniek van JDI.