Adopteer ook een lammetje

Adopteer een lammetje in 2022

Het eerste lammetje is geboren op 31 januari 2022 en begin maart het 148e lammetje. U kunt onze lammetjes symbolisch adopteren. Met een symbolische adoptie steunt u onze schaapskudde. Een lammetje adopteren kost € 25. Als u een lammetje adopteert dan ontvangt u een geboorteakte.

Op onze webpagina met veelgestelde vragen vindt u meer informatie over de symbolische adoptie van lammetjes.

Online adopties

Op onze speciale adoptie website staan vanaf medio februari foto’s van de lammetjes met hun oornummer en of het een jongen of meisje is. Deze lammetjes kunt u online adopteren. U kunt zelf of met uw (klein)kinderen op onze website een lammetje uitzoeken en een naam geven en direct online de financiële adoptie betalen. Klik hier om naar de adoptie website te gaan.

Na de online adoptie ontvangt u binnen een week digitaal (per e-mail) een geboorteakte van het door u geadopteerde lammetje. Daarnaast ontvangt u bij de online adoptie een foto van het lammetje.

Adopteren bij de schaapskooi

Na het voortijdig moeten stoppen met het adopteren van lammetjes bij de schaapskooi in 2020 en het in 2021 alleen maar online kunnen adopteren van lammetjes, mochten wij in 2022 weer bezoekers ontvangen bij onze schaapskooi om lammetjes te kunnen adopteren. Vanaf zaterdag 26 februari tot en met 30 april kon bij de schaapskooi geadopteerd worden. Vanaf 1 mei 2022 gaan wij weer iedere dag de heide op met de hele kudde om te begrazen. Wij verwelkomen u graag in februari 2023 weer voor adopties bij onze schaapskooi.