Adopteer ook een lammetje

Adopteer een lammetje in 2024

Het eerste lammetje is geboren op 30 januari 2024 en natuurlijk kunt u onze lammetjes symbolisch adopteren. Met een symbolische adoptie steunt u onze schaapskudde. Een lammetje adopteren kost € 25. Een tweeling kost € 50,00. Als u een lammetje adopteert dan ontvangt u een geboorteakte en een foto van het lammetje.  U mag met uw geboorteakte het lammetje van 6 maart tot en met 10 april komen bezoeken tijdens onze openstelling.

Op onze webpagina met veelgestelde vragen vindt u meer informatie over de symbolische adoptie van lammetjes.

Online adopties

Op onze speciale adoptie website staan de foto’s van de lammetjes met hun oornummer en of het een jongen (ram) of meisje (ooi) is. Deze lammetjes kunt u tot eind april online adopteren. U kunt zelf of met uw (klein)kinderen op onze website een lammetje uitzoeken en een naam geven en direct online de financiële adoptie betalen. Klik hier om naar de adoptie website te gaan.

Tot die tijd is het mogelijk om een adoptie cadeau te doen met een cadeaubon. Met deze bon kan dan vanaf medio februari een lammetje worden geadopteerd.

Na de online adoptie ontvangt u binnen een week digitaal (per e-mail) een geboorteakte van het door u geadopteerde lammetje. Daarnaast ontvangt u bij de online adoptie een foto van het lammetje.

Adopteren bij de schaapskooi

Adopteren kan natuurlijk ook bij onze schaapskooi. Vanaf 6 maart tot en met 10 april zijn wij op woensdag, zaterdag en zondag geopend van 13:30 tot 16:00 uur.

Vanaf april bereiden wij ons voor op onze Lammetjesdag op 14 april. Na Lammetjesdag gaan wij weer iedere dag de heide op met de hele kudde schapen en lammetjes om te begrazen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!