Adopteer ook een lammetje

Adopties 2021 online vanwege Corona

Wanneer de lammetjes geboren worden, is het vaak een drukte van bij de schaapskooi. De herder en de vrijwilligers geven extra verzorging aan de moeder en haar kinderen. Dit is ook de reden dat, indien u bij de kooi komt, altijd mensen binnen de hekken ziet. Maar helaas door de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om als bezoeker fysiek bij de schaapskudde op bezoek te komen om een lammetje te adopteren.

Maar natuurlijk willen we u de geboren lammetjes wel laten bewonderen.

Op onze speciale adoptie website staan foto’s van de lammetjes met hun oornummer en of het een jongen of meisje is. Deze lammetjes kunt u online adopteren. U kunt zelf of met uw (klein)kinderen een lammetje uitzoeken en een naam geven en direct online de financiële adoptie betalen. Klik hier om naar de adoptie website te gaan. Eén of twee keer per week vervangen wij de foto’s met de dan nieuw geboren lammetjes.

Omdat het een bijzonder jaar is, hebben we dit jaar geen geboortekaartje maar krijgt u, na de online-adoptie, een digitale geboorteakte met natuurlijk een foto van het door u geadopteerde lammetje per e-mail toegestuurd.

Tot slot hopen we later dit jaar, als het kan natuurlijk, één of meerdere dagen te organiseren zodat iedereen die online heeft geadopteerd alsnog zijn of haar lammetje kan komen bezoeken.

Omdat u het lammetje niet in het echt kunt uitzoeken, hebben wij de prijs voor een adoptie dit jaar verlaagd van € 25,- naar € 20,-.