Posbank Kerstwandeling

Unieke belevenis in winterse natuur met de tweede Posbank Kerstwandeling

Posbank-kerstwandeling-2019Gezellig samen de kerstperiode inluiden met een wandelbelevenis op de Veluwezoom? Rotaryclub Rheden-Rozendaal organiseert de Posbank Kerstwandeling.

Het doel is samen genieten van deze bijzondere tijd van het jaar en geld op te halen voor (lokale) goede doelen; Stichting Rhedense Schaapskudde en Natuurmonumenten.

Sfeervolle kerstklanken horen en unieke voorstellingen zien met toneel, muziek, zang en dans! Kom zaterdagmiddag 21 december naar de Posbank en doe mee aan de tweede Posbank Kerstwandeling. De start van de wandeling is tussen 14.00 en 17.00 uur.

De route loopt van het Posbankpaviljoen via de Rhedense Schaapskooi naar het Koetshuis. Bussen brengen je vanaf een centrale parkeerplaats naar het startpunt. In een uur (ongeveer 2,5 kilometer) loop je midden in de natuur langs een aantal mini-voorstellingen. Op een heel eigentijdse, originele manier wordt het kerstverhaal voorgesteld.

Het Koetshuis is het eindpunt waar je nog kan nagenieten van de wandelbelevenis onder het genot van een glühwein of limonade. Het wordt een middag voor jong en oud die de deelnemers op een pakkende en hele leuke manier de kerstperiode inleidt! Dit evenement wordt georganiseerd door Rotaryclub Rheden-Rozendaal.

De kaarten zijn verkrijgbaar op onderstaande website. Ga voor meer informatie en aanmelding naar www.deposbankkerstwandeling.nl De netto-opbrengst van de wandeling komt geheel ten goede aan de goede doelen.