Eerste Posbank Kerstwandeling

Unieke belevenis in winterse natuur met de eerste Posbank Kerstwandeling

Gezellig samen de kerstperiode inluiden met een wandelbelevenis op de Veluwezoom? Rotaryclub Rheden-Rozendaal organiseert de eerste Posbank Kerstwandeling. Het doel is samen genieten van deze bijzondere tijd van het jaar en geld op te halen voor drie (lokale) goede doelen; Het Duynhuis, Stichting Ons Raadhuis en Natuurmonumenten.

Sfeervolle kerstklanken horen en unieke voorstellingen zien met toneel, muziek, zang en dans! Kom zaterdagmiddag 22 december naar de Posbank en doe mee aan de eerste Posbank Kerstwandeling. De start van de wandeling is tussen 14.00 en 17.00 uur.

De route loopt van het Posbankpaviljoen naar de Rhedense Schaapskooi. Bussen brengen je vanaf een centrale parkeerplaats naar het startpunt. In anderhalf uur (ongeveer 2,5 kilometer) loop je midden in de natuur langs een vijftal mini-voorstellingen. Op een heel eigentijdse, originele manier wordt het kerstverhaal voorgesteld.

De schaapskooi is het eindpunt waar je nog kan nagenieten van de wandelbelevenis onder het genot van een glühwein of limonade. Het wordt een middag voor jong en oud die de deelnemers op een pakkende en hele leuke manier de kerstperiode inleidt! Dit evenement wordt georganiseerd door Rotaryclub Rheden-Rozendaal.

De kaarten (1 euro voor kinderen en 5 euro voor volwassenen) zijn inclusief een kleine attentie! Ga voor meer informatie en aanmelding naar www.deposbankkerstwandeling.nl De netto-opbrengst van de wandeling komt geheel ten goede aan de goede doelen.