Reiki Jadaim sponsort de Rhedense Schaapskudde

Reiki JadaimReiki… altijd een geschenk voor jezelf, nu ook een cadeautje voor de Rhedense Schaapskudde!

Sinds kort is de Rhedense Schaapskudde een sponsor rijker. Hier zijn we erg blij mee omdat subsidies verdwijnen en het voor ons ieder jaar moeilijker wordt om het hoofd boven water en de schaapjes op het droge te houden.

Ria van der Pot schiet ons te hulp door bedrijfssponsoring via haar Reikipraktijk:

‘Vanuit mijn praktijk Reiki Jadaim aan de Heuvenseweg 9 in Rheden behandel ik zowel mensen als dieren. Dierenwelzijn is belangrijk voor mij en ik ondersteun daarom graag een stichting of organisatie die zich hieraan verbindt.

Toen we een jaar geleden ons huis betrokken bleek de Rhedense schaapskudde onze directe buur: geweldig! Een dieren-sponsordoel was hierdoor eenvoudig gevonden.

Wanneer ik een klant een Reiki behandeling heb gegeven of wanneer iemand bij mij een cadeaubon aanschaft komt een gedeelte van dit bedrag ten goede aan de Rhedense Schaapskudde. Zo steunen mijn klanten en ik niet alleen de Rhedense Schaapskudde maar dragen we ook bij aan het in stand houden van het Veluws Heideschaap.’

Wilt u ook wel eens een weldadige Reiki behandeling ontvangen en daarmee ons daarmee financieel een steuntje in de rug geven? Kijk dan op de website van Ria van der Pot: www.reiki-jadaim.nl